Jobbsjansen 2013

 

 

 

Uke 6 og 7.

 

Dette var altså våre to første uker hos Jobbsjansen. De første dagene brukte vi på å bli kjent med gruppa, ledere og selve VIF opplegget. Det tok ikke lange tiden før folk begynte å prate sammen og vi ble kjent med systemet.

 Hittil har vi hatt kurs om konfliktverksted, hvor vi lærte om alt innen konflikt. Fra hvordan og hvorfor det oppstår til hvordan det kan løses opp. Måten vi lærte dette på var gjennom teori og praksis lek. Lærerne var flinke til å bruke eksempler, vi fortalte våre meninger/ erfaring innen disse temaene.

 Lederne er opptatt av at vi skal holde oss i fysisk form og har derfor drevet med fysisk trening som styrketrening og fotball.

 Testingen gikk ut på sit-ups, push-ups, roing og løpe 100 m. på tid. Målet var å gjøre det beste vi kunne, for å så slå den gamle rekorden til neste gang.

 

Vi har også hatt førstehjelpskurs. Vi gikk gjennom teori først, hvor vi lærte om utstyr og metoder å redde liv på. Senere ble vi delt opp i grupper med hver vår førstehjelpsdukke, hvor vi skulle øve oss på 30 + 2. Etter det utførte vi sideleie på hverandre.

 Disse ukene har vært helt fantastiske. Vi lærer så mye om hverandre og hvordan vi skal jobbe og kommunisere med andre mennesker. Vi har flinke ledere som veileder oss i løpet av dagen og passer på så vi har det bra. Ingen blir holdt utenfor her for alle har noe å gjøre.

 Det er ikke bare lederne som får det til å gå, men også gruppa. Dette er en gruppe med folk som virkelig vil vise hva de kan og vil gjøre. Man trenger ikke å være sjenert her for alle er her av samme grunn, og derfor er det lett å stå sammen. Alle vil det beste for alle og seg selv. Uansett hvor du kommer fra og ser ut, så vil du finne en grei tone med alle her i VIF.

Vi må kanskje stå opp tidlig og vi har kanskje mange regler rundt oss, men når dagen er over merker man både psykisk og fysisk at du har gjort noe bra for andre og ikke minst deg selv.

 

Hilsen, Jobbsjansen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

6, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits