Jobbsjansen Vinter 2012

Hei bloggen!

Dette er den første bloggingen fra jobbsjansens vinterkull 2012. Jeg skal prøve å oppsummere disse drøye tre månedene vi har hatt her hittil, kortest mulig.

I likhet med alle de andre som har deltatt i jobbsjansen tidligere, har vi hatt en del kurs. Vi kan trekke frem for eksempel fotballtrenerkurset, konfliktverkstedet med Røde Kors, CV, søknad og jobbsøker kurs hos Jobb-X. Dette er bare noen få av mange kurs som vi har hatt. I løpet av den første måneden dro vi også på en overnattingstur til Husbergøya i Oslofjorden. Jeg fikk desverre ikke muligheten til å bli med, men det både syntes og hørtes på de andre som ble med at turen var vellykket. Jeg må få frem at vi har prøvd å gjøre noen av kursdeltakerne til blod fans, med samlet turer til hjemmekamper på Ullevål og Jordal. Med hell eller ikke, vil tiden vise. (Jeg føler at vi burde dra på flere kamper i og med at vi bare har opplevd hjemmeseiere)

Vi har også deltatt i Street Cup, som er noe Vålerenga arrangerer der hvor barn i 10 til 17år kan komme til Valhall for å spille fotball, innebandy, basket, danse og lignende. Vi booket Envy til å holde en liten mini konsert for de fremmøtte på slutten av kvelden. Vi har vært med å arrangere sponsor cupen i Valhall der hvor vi dømte kamper, jobbet i kiosken, jobbet som speaker og lignende oppgaver som trengs for å avholde en cup. Alt var uansett vellykket!

Nå er vi kommet godt i gang i jobben vi ble utplassert på og alle deltakerne virker fornøyde. De fleste av oss er utplassert på skoler, som assistent på SFO eller som assistent lærer. Eller begge deler. Men vi har også noen som jobber som lagermedarbeider, vår berømte "filterskifter" Alexander som jobber i GK og en som jobber i dittOslo.

Vi lover at bloggen vil bli oppdatert med kortere og jevnere mellomrom fra nå av. Vi skal komme med noen oppdateringer fra det vi holder på med, og kanskje det de rundt oss på valle holer på med. Hadde det bare vært opp til meg, ville vi ha kommet ut med noen ekselusive intervjuer av spillere og mulige kandidater til trenerjobben hver uke. Men vi skal prøve så godt vi kan med å få med oss noe av det som skjer rundt oss også.

Stay tuned!

Kasper 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

6, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits