Fargerik Fotball

Lørdag 19.05.12 var det klart for Fargerik Fotball på Valle. Deltakerene gikk i 5-7 klasse og åpent for både gutter og jenter og det så ut som om ALLE hadde det gøy. 

Jobbsjansen var selvfølgelig delaktige i gjennomføringen av arrangementet og stillte opp kl.8 for briefing (de aller fleste i hvertfall). Vi hadde alle forskjellige oppgaver, og min var hovedsaklig å ta bilder og filme fotballkampene. Giannis var kokke-assistent og stekte burgere i hopetall! I kiosken sto de unge damene, Faisa, Hana og Idil og solgte is og brus til de var helt tomme. Aesha sto i Hafslundteltet hvor man kunne vinne div. sportsartikler og billetter til VIF-RBK. Ali og Nordin dømte kamper og etter det jeg så, var de fair ;)

Etter at fotballkampene var ferdige, var det tid for et trikseshow og loddtrekning. Mange av barna var nok litt for håpefulle når det gjaldt loddtrekningen, men ellers holdt de motet oppe. Alt i alt en flott dag hvor alle de involverte hadde det morro!

 

Johannes

Én kommentar

Jonas klepp

28.05.2012 kl.17:50

Heia vålerenga! når er neste kamp?

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

5, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits