Woop Woop!

I dag, torsdag 10.05.12 sto fotball med Jobbsjansen for tur. Etter en smålei forsovelse kom jeg opp på Valle ca 10:15 og må si jeg ble lettere overrasket da jeg ser mine med-kolleger i Jobbsjansen spille ball med en gjeng fra Wales.

Det viser seg at disse kara kom fra fotballaget http://en.wikipedia.org/wiki/Rhyl_F.C.   og var aldeles ikke dårlige.  Alle fra Jobbsjansen deltok flittig og det var flere av den sunne norske ungdommen som utmerket seg.  Ærespris for god innsats går selvfølgelig til Hana som kjempet som en løve under hele kampen. Det ble senere diskutert om disse waliserene faktisk var litt bedre enn det de spilte mot oss, men dette ble fort forkastet. Litt usikker på hvem som vant flest kamper, men det som er sikkert er at det laget jeg spilte på, aldri tapte.

Until we meet again.

Johannes Jobbsjansen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

5, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits