Hyttetur Jobbsjansen vinter 2012Hallo bloggen!

Onsdag 29.02 - 1.3 var Jobbsjansens vinterkull 2012 på hyttetur til Blåhaugshytta i Østmarka. Meningen med turen var at gruppa skulle ha teambuilding og bli enda bedre kjent med hverandre. Marte og Maren hadde lagt opp en konkuranse som innholdt mange forskjellige leker og litt quiz.

Dagen starta med oppmøte på Helsfyr T-banestasjon. Herfra tok vi taxi ut i marka og allerede på dette tidspunktet var stemningen høy. Taxisjåføren fikk fort kallenavnet Onkel G da han nektet gruppa å sette på radioen. Enkelte av oss syntes dette var helt greit og satt inn ørepluggene da det fortsatt var relativt tidlig på morningen. Etter en kjapp biltur og en enda kortere gåtur, så var vi endelig framme. Til gruppas store glede.

Ali og Marte var i form!
Vi startet oppholdet med en liten lunch for å skaffe nødvendig styrke til å gjennomføre det beinharde programmet Edvardsensøstrene hadde stellt i stand.
Etter lunch ble gruppa delt inn i tre lag som skulle kjempe om de mest utrolige premier.

En av oppgaven som skulle løses var å få alle deltakerene opp på en bruskasse for så å stå der i 10 sekunder. Dette var ikke like enkelt for alle utøverne.Amund, du juksa.

Da vi var ferdige med konkuransen fikk ungdommen litt fritid og denne ble utnyttet på forskjellig vis.Ayan henger.Kosetid med Kamilla, Ayan og FaisaAdnan chillern.

Et intenst, men koslig sjakkparti mellom Ellen og Giannis.

 

Utover kvelden ville noen spille poker mens andre heller tok seg en liten sving-om i stua.Det ble forsøkt å danse Zorba, men siden det kun var video av dette og ingen bilder, så skal vi skåne deltakerene ved å ikke legge ut denne.

Etter en lang dag og mye lengre natt, fant noen lystige morgenfugler ut at de skulle gå seg en tur i skogen. Dette var en ekstraordinær tur som foregikk sånn ca. i 8-tia og falt derfor ikke i god jord hos flere av deltakerene, som helst bare ville sove.

 Sunn norsk ungdom ;)

Etter mye oppvask og rydding sto ferden hjem for tur. Gruppa var nå blitt såpass sammensveisa og organisert at vi var ca. 1 time tidlig ute for å bli henta av taxien. Heldigvis var været godt og selv om alle helst ville hjem til sin kjære dyne så var moralen fortsatt på topp. Adnan beskriver hele situasjonen med ett enkelt bilde.Da gjenstår det vel bare å takke Marte, Maren og selvfølgelig hele Jobbsjansen for en flott tur.

Tjohei!

- Johannes

- Ali

 

 

 


  

Én kommentar

Hilde B ( Jobbsjansen 2010 \ 2011)

28.05.2012 kl.18:20

Hei hei!

Så flott at jobbsjansen går supert!

Kosa meg hos de når jeg var der! Fikk masse erfaring!

Savner alle sammen der , Marte , Maren , Lars Eirik og Roger!! :)

Lykke til videre folkens! :)

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

5, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits