Teambuilding tur på Husberg øya!

I begynnelsen av det nye kullet dro jobbsjansen til Husberg øya for å bli bedre kjent.

Vi møtet opp på Vallhall og tok følge med Roger til Helsfyr T, hvor vi da tok banen til Nationaltheateret. Der i fra gikk vi ned til Aker brygge og møtte opp med resten av jobbsjansen. Så ble vi kjørt ut til øya med 2 motorbåter.

Husberg øya er en veldig liten, koselig øy.

Når vi ankom øya var humøret på topp og vi satte seil med noen robåter ut på sjøen for å fiske makrell, For Ahmed og Pirasanth var dette nytt, men kom seg trygt i land 3 timer etter oss andre.. Vi var så heldig at vi fikk besøk av en sel som var ganske nysgjerrig på oss. Senere den dagen var det taco på menyen hvor alle bidro med det magiske måltidet.

Utover kvelden koste vi oss med musikk, kortspill, sjakk, nattbading og masse godteri og brus.

Klokken er 11 på formiddagen og frokosten står klar på bordet ute på verrandaen med deilig solvarme og flott utsikt utover Oslo fjorden.Et par timer senere etter vi hadde vasket og ryddet hyttene sto båtene på kaien for å kjøre oss hjem.

Vi takker alle i jobbsjansen og ledere for en uforglemmelig og hyggelig tur.

-Irini

-Carina

-Nicolai

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

5, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits