Lille Knut

                                                                            Lille Knut

 

I det jeg sitter og titter utover det forholdsvis tomme klubbhuset på Valle, og hører på Mahammed intervjue to unger som har vært så heldige at mor og far hadde mulighet til å sende dem på årets dyreste fotballskole, går det opp for meg: Som jeg selv hadde drømmer for noen gode år siden har alle disse barna her planer om å bli proff spillere. Men hva skal skje med alle de som ikke klarer det? Regner med at de alle vil sitte som meg å tenke på det i framtiden. Men så finnes det han ene som selvfølgelig kommer til å klare det helt opp i topp fotballen i Norge, og kanskje lengre.

Lurer på om lille ?Knut? visste at han kom til å klare det, og i så fall satt han vel ikke her på valle feltet for 10 år siden. Det kan jo tenkes at lille Knut hadde andre planer her i verden, men fant ut at fotballen var å satse på. Ikke at det er sånn det vanligvis skjer, men en gang må jo være første.

Hva tror du om muligheten for at lille Knut faktisk visste at han skulle bli fotballspiller om 10 år? Jeg tror han drømte om det, men planen var å bli snekker som far eller frisør som mor. Sånne spørsmål blir det mange av når man først jobber så tett på alle de framtidige proffene i enga bredde. Men spørsmålet man alltid ender opp med er! Blir det ungen min? 

                                                                                                                                                            Raymond nilsen

 

 

 
Jos driver du å setter på plass Svein Helge? (Over)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits