Hafslunds Miljøfestival 2011

Søndag 28. Mai var det miljøfestival som Hafslund holdt og vålerenga hadde et flott sted nær scenen, hvor det ble hold 4 forskjellige aktiviteter og et eget telt for informasjon om ulike ting i vålerenga.

De forskjellige aktivitetene som ble hold var, lykkehjul, ballbingen, radar skyting og prestasjons skyting. Og alle stasjonene kunne man vinne flotte premier. Vi var 5 stk fra jobbsjansen som var med og jobba og de var, Nimo, Raymond, Christoffer, Mahamed og Christin. Pluss var det jo en del frivillige også som møtte opp.

Det var en veldig flott og varm dag men så morsomt som det var der var det veldig lett å holde humøret opp.

 Vi hadde en veldig flink leder som holdt alt på sjakk og sørget for at vi alle hadde det veldig bra, som var Daniel Østbye..

Det var lange køer på alle våres aktiviteter og det må jo være noe positivt for vålerenga fotball? Det ble sakt at vi hadde ca 20 000 barn og voksne innom vår aktivitets plass!

Foto på alle bildene: Vålerenga fotball

- Christin & NimoIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits