Street cup 9. AprilLørdag var det street cup på Vallhall og alle var velkommene!

- Det som vi har å tilby er, fotball, musikk/ dj, bordtennis, breackdance og masse mer. Street cup er noe for alle aldre, jenter og gutter! Dette er andre gangen, dette året street cup er og vi håper på at dette blir vellykkte og at ungene er fornøyde selv etter at street cupen er ferdig!

Godt at vi i jobbsjansen hadde en del folk som kunne være der å hjelpe til, og jo flere vi var jo bedre var det :)

 
Jobbsjansen gjengen som er klare til å ha street cup :)    Foto: ChristinRanveig som ønsker alle velkommen og forteller hva som vil skje i løpet av kveldenLitt om hva som skjer rundt fotballen: Det ble del opp i lag og alle lagene fikk navn. Det var morsom å se at det var så mange som møtte opp og ville spille fotball :) Det ble spilt 3 omganger per lag på ti minutter. Det ble desverre ikke noe premie til vinner laget men det gjorde ikke noe :p


Litt om hva som skjer rundt breackdance: Det kom en dame som skulle lære ungene breackdance, så det var egentlig det første ungene gjorde før fotballen begynte :) veldig morsomt å se på :)

Så hadde vi besøk av noen gutter som skulle lære ungene noe som heter parkour, så veldig morsomt ut. Og det var en del som ble med å prøvde det.

Kommer flere bilder fra Parkour :)

Hva er Parkour:
Parkour er en bevegelsesstil der man skal kunne komme seg fra A til B på den mest effektive måten. En traceur (en utøver av parkour) som møter på et gjerde vil ikke lete etter en port, men lete etter den mest mulig effektive måten å overkomme hinderet foran han på. Parkour er heller ikke en konkurranse, og skal derfor ikke defineres som en sport der konkurranse er essensielt. Det handler om å konkurrere med seg selv og ingen andre. Den grensen man har, skal man bryte for å kunne bli enda bedre i det man driver med.

Innebandy var ikke akkurat det mest populære idretten under street cupen men er alltid greit å ha forskjellige aktiviteter sånn at det ikke blir kjedelig for dem.

Dansegulvet var ganske populært bland jentene og det var veldig koselig å se at det kom flere jenter denne gangen! Og flere trenger vi!

Så sånn alt i et så var dette en flott dag og tror alle hadde det gøy, så sånn ut i så fall :) Og vi gleder oss alt til neste gang!

Flere bilder fra dagen:


Gode venner (Over)


Ikke smile til kamera Christoffer :P 

 
Kevin, Robin og Daniel :) (Over)


Sjefen selv :)
Parkour gutta :)


Per Oscar er ikke glad i kamera :P


Christoffer dømmer kamp :) 

Kommer flere bilder i løpet av uka :)

 

- Christin -


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits