Teambuilding dagMandag 21. februar hadde vi Teambuilding dag, der vi hadde forskjellige aktiviteter, som var festlig. Vi ble delt opp i tre grupper som het Hubba bubba (Fedro, Christoffer, Christian, Mohamed H, Suzana, Christian J), Team super (Mahamed, Raymond, christin, ali, joakim, sohaib) og Power rangers (Andreas, Fredric, Nimo, Yasir, Ole, Jamal).

På de forskjellige stasjonene måtte vi løse forskjellige oppgaver. De følgene stasjonene var kims lek, quiz, lakris staffet, ski staffet, luft ballong, puslespill, Firkanta Tau i blinde, T leken, magicstick og Sko stafett.


Quizen var de mest merkeligste spørsmålene,! Det var ingen av gruppene som hadde alle svarene riktig, men selv om det ikke var en vinner gruppe i quizen var det allikevel morsomt for alle gruppene. Spørsmålene som var på quizen var, hvem var grunnleggeren for facebook, hva heter største vulkanen på Island, hva heter verdens høyeste fjell og hvem er frontfigur i gruppa Jedi Mindtricks og hvor skal champions league spilles i år.

Ja så har vi da kims lek, den ble hold ute på tribunen med Calvin. Vi skulle da se på hva som  lå på bordet og huske tingene som lå under vestene. Etterpå skulle vi si hvem av tingene som var borte. Tror det var 24 ting som lå på bordet vis vi ikke tar helt feil, og det ble tatt vekk syv eller åtte ting. Dette var noe som man måtte bruke våres små hjerne cellene som vi har igjen

 

Luftballongen var en utfordring der vi måtte bruke hjerne cellene våres igjen, det ble brukt en del hjerne celler denne dagen, men morsomt var det for det. Luftballongen gikk ut på at vi fikk et egg, tre ballonger, papir, trå og så mye teip vi trengte. Hva ville du gjort for og ikke få egget til å knuse? Vi hadde tre HELT forskjellige forslag på hva vi kunne gjøre for at egge vårt ikke skulle knuse. Men det ble en gruppe som klarte dette oppdraget og det var Power rangers, hvorfor de fikk dette til lurte vi alle på og fikk svar. De tok hyssing rundt egget og teipa rundt egget, så tok de en ballong sånn at de skulle få egget oppi ballongen. Så tok de en ny ballong uten på den ballongen med egget i, så blåste i opp de opp den som ikke hadde egget i og så kom da eggets ballong skulle blåes opp. Så slapp de ballongen med egget i ned fra tribunen og det knuste ikke. Flott folkenes!


Jada, så har vi lakris staffeten, noe guttene syns var morsomt og utfordrene. Dette gikk ut på å spise lakris med hendene bak på ryggen. Dette ble et morsomt syn for å si det sånn! Spesielt for de som slet litt med å få spist opp denne lakrisen da. Noen måtte ta det to ganger og en måtte ta det tre ganger, og klarte å bite seg i leppa enn lakrisen.
Skistaffeten var noe for seg selv! De som var der tror jeg kan si at dette ikke var gøy. Litt knall og fall ble det men det gjør ingenting! Det vi skulle gjøre på denne stasjonen var at vi skulle stå på mini ski ca 10 m frem og tilbake, så skulle man komme seg opp utenfor klubbhuset for å drive med skiskyting. Som besto av tre flasker med vann og 5er fotball som du skulle trille ballen sånn at flaskene skulle velte.

Så skulle vi være litt barnslige, vi skulle nemlig pusle ett bilde av en prinsesse. På kortest mulig tid dette klarte team super på kortest mulig tid. Hvordan man pusler tenker vi kanskje ikke å forklare dere..Så hadde Hilde et morsomt prosjekt for oss, Firkanta Tau i blinde. Ja hva går det ut på da. Jo det vi skulle var å knyte en vest foran øyene sånn at vi ikke så nå så skulle vi lage en firkant uten å se hvor vi gikk eller hvor folk står. Så dette handlet egentlig bare om samarbeid på høyt nivå.

 Hva skal vi si om T leken? Jo den tok nesten kaka! Der fikk man fire biter og det skulle bli en T til slutt. Hallo sier jeg bare hvordan skulle dette gå opp? Dette så egentlig helt på jordet ut men etter om og men fikk man dette til og noen fikk det ikke til.. hvordan vi fikk det til klarer jeg ikke å forklare en gang så komplisert var denne leken.


Magicstick, da fikk vi først to Uer som satt sammen som vi skulle ta fra hverandre. Dette var hjerne trim for seg selv! Uten tvil. Hvordan den ene gruppa fikk den opp kan jeg ikke forklare, selv om vi fikk en forklaring på dette. Så fikk vi en ny oppgave som var med to ?spiker? som også skulle fra hverandre, team super fant en smart og morsom måte å få de fra hverandre og det var og bare riste på disse ?spikerne?. En enkel forklaring!


Skostaffeten luktet godt i følge Fredric! Hvorfor det kan jeg ikke forklare. Alle skulle ta av seg skoene og legge de i en hau. Om det luktet godt der kan ikke jeg svare på i så fall da må man snakke med Fredric! Selv om det var Fredric sine sko som luktet verst! Så skulle man løpe en fra hver gruppe for å finne sine egne sine sko og så ta de på seg før man kunne løpe tilbake sånn at neste man skulle finne skoene sine.. 

Så for å runde av så kan vi vel egentlig si at denne dagen var vellykket og morsomt!

Og håper på en sånn dag til seinere!

-          Fredric og ChristinChristin & Hilde

 

Diverse bilder fra dagen

Anders you can never run away! (bilde over)Marte is in the hoouuuseee ! ;)You can never chew enough Christoffer ! (Bilde over)

Fredric : Give me it ! noow ! 
Ole: noo...this is miiiinzez...

(bilde over)
The man The boss The Bad ass!

 

Sitat: Hilde

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits