Utplassering i barnehager Hilde & Kate Marte.

Vi har fått utplassering i Innspurten Barnehage og Marmorberget Barnehage, og er der 3 dager i uka, tirsdag, onsdag og fredag fra kl 09:00 til 15:00.
Hilde er utplassert i innspurten barnehage som ligger på Helsfyr og Kate Marte er utplassert i Marmorberget barnehage som ligger på Lambertseter.

Innspurten Barnehage
Jeg er utplassert i Innspurten barnehage på Helsfyr, der begynte jeg den 16 November.
Barnehagen består av 4 avdelinger, og jeg er med den største avdelingen.
Barna er fra 2-5 år.
Dagsplanen i barnehagen er at vi er inne fra kl 9 til halv 11, så spiser vi mat etter det har vi på alle barna klær og sender de ut.
kl 13:00 samler vi inn barna og da er det frilek resten av dagen.
Men er det for kaldt er vi inne , med de som vill og de minste barna.
Det som er det fine med denne barnehagen er at det er som regel faste rutiner og barna vet når det er mat å hva de skal gjøre i forkant.
Jeg synes det er koselig å jobbe der pga de ansatte og barna!
Det er en barnehage som passer på alle som kommer der og alle er velkommene! J

                                                                                              Hilde, Jobbsjansen!

Marmorberget barnehage

Jeg har vært heldig å fått utplassering i Marmorberget barnehage som ligger på Lambertseter i Oslo kommune. Min første dag var tirsdag 16 november, da jeg møtte styrer og ble vist rundt på huset. Det var en liten og koselig barnehage med mange hyggelige mennesker. Jeg ble plassert på min avdeling som var Skogstroll.  En friluftsgruppe.  Der ble jeg møtt med hyggelige voksne og trivelige barn. De tok meg kjempe godt imot! Min første dag ble jeg bedre kjent med barna og de var kjempe søte.  Jeg ble også tatt kjempe godt imot av de ansatte og vi fikk en god kontakt.

Når jeg kommer klokken 09:00 er som regel barna ute og siden det er friluftsgruppe er vi mye ute.

Den første turen jeg ble med på, var til Kampen økologiske  bondegård. Det var kjempe moro!  Vi fikk se på mange forskjellige dyr som kaniner, hester, griser, høner, katter, geiter og sauer.  Barna storkoste seg og vi fikk lage smør.. interessant. 

Nå har også avdelingen kjøpt seg Pinnedyr. 4 pinnedyr og barna syntes de er kjempe morsomme!

Jeg jobber på storebarnsavdeling som er 3-5 år. Men i de siste ukene har jeg vært på småbarnsavdelingen Småtroll pga sykdom der. Det var hyggelig å bli bedre kjent på huset og med flere barn.  Barna på Småtroll er 1-2 år og det er moro å få vært gjennom alle aldersgruppene

                                                                                            Kate Marte, Jobbsjansen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits