Her er det FAIRPLAY som gjelder:-)

Vi i jobbsjansen er ute på barneskoler; bryn, hasle, kampen og vålerenga skole der vi har fysisk aktivitet et par ganger i uka. Hver måned så deler vi ut en fairplay pris til den gutten og den jenta i hver klasse som utmerker seg best. Da gjelder det blant annet at man har god oppførsel, er flinke til å motivere andre, flinke til å rydde, hører etter og tar imot beskjeder, viser respekt, har god innsats og er snill og hyggelig mot klassekameratene sine. Og det er også viktig å ha vite dette: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! På fysisk aktivitet kler man seg etter været og det hjelper ikke med klaging, du må regne med å være ute i all slags vær:-)

Fairplay er viktig med tanke på inkludering og klassemiljø og rett og slett for at man skal få en hyggelig og morsom time med fysisk aktivitet. Inkludering er viktig for at alle skal trives, ingen skal være utenfor.

Premiene for fairplay kan være for eksempel drikkeflasker eller fotballer med fairplay logo på.

Hvis du oppfører deg dårlig eller ikke oppfører deg sånn som punktene nevnt ovenfor, er det bare å skjerpe seg så kanskje DU får fairplayprisen neste gang! :-) Her er Fairplay vinnerene fra Bryn skole den 5 november 2010 =)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits