Fysisk aktivitet med jobbsjansen

Kampen Skole
FYSISK AKTIVITET:     
Vi startet opp med fysisk aktivitet februar 2010. Det var Idris og Marius som startet på Kampen skole. Vi hadde 5 a, b, c og 6 a, b. vi har hatt litt forskjellige aktiviteter som Fotball, basket, kanonball, slåball, stiv heks, gi et lite vink, stafett, boksen går, inn og ut, sleng tau, hoppetau, det har vært mange utfordringer og ha fysisk aktivitet på Kampen skole, men det har kult og morsomt og ungene har vært utrolig flinke. Det har og Marius til slutt som avsluttet det gode samholdet på Kampen skole. 

FAIR PLAY:
I dag er det den siste dagen med fysisk aktivitet på Kampen skole. Nå skal vi la de bestemme hva vi skal gjøre i fysisk aktivitet. Vi skal også dele ut Fair Play priser til barna. Den som får den prisen har utmerket seg med gode holdninger og vært flink, snill, engasjert, hjelpsom, omsorgsfulle og villige til å samarbeide.


Her følger noen bilder fra fysisk aktivitet på Kampen Skole:

Marius samler klassen.


 
Baber deler ut Fair Play priser.
 


Utdeling av Fair Play priser.

( Alle foto: Jobbsjansen )

( Tekst: Jobbsjansen ) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits