Fysisk aktivitet med jobbsjansen


Vålerenga og Hasle Skole
FYSISK AKTIVITET:
Vi har holdt på med fysisk aktivitet på Vålerenga, Hasle og Kampen skole i mai. Bjin, Baber, Calvin og Marius A. Vi hadde 5-6 klasse på ulike skoler. For oss har det har vært en god opplevelse og erfaring å ta med seg videre. Barna var veldig hyggelige og høflige. Temaene har blant annet vært: Fotball, Håndball, Basketball, Volleyball, Dødball, Gjemsel, Frilek, Kanonball, Stafetter, samarbeidsleker, aking, skøyter, innebandy, koordinasjonsleker etc. Alle barna har vært veldige aktive og flinke.

FAIR PLAY:

I løpet av denne perioden har vi bemerket oss enkelte elever med gode holdninger og god innsats. Disse belønnes med Fair Play prisen den siste dagen. Vi har hele perioden presisert til barna hva Fair Play innebærer og i denne siste perioden har vi plukket ut elever som har fortjent premien. 

Her følger noen bilder fra fysisk aktivitet på Vålerenga Skole og Hasle Skole:Calvin og noen av elevene rett før kampen blåses i gang.

Kampen er i gangKamp om ballen

Kanonball har vært populært på Hasle Skole! :)

( Alle foto: Bård Brekke )
( Tekst: Jobbsjansen )

Én kommentar

14.09.2011 kl.14:04

aaaaaaw<3

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

5, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits