Jobbsjansen 2010-kullet på god vei!

Jobbsjansen 2010-kullet lærer seg å være rollemodeller.

2010-Kullet er godt igang med ny runde av jobbsjansen, På bildet sitter vi på kurs med Hans Jørgen og får mer innsikt i hvordan vi skal opptre som gode rollemodeller, samt nyttig informasjon om lederskap.


Her har Hans Jørgen det mer berømte erteposen som er et godt virkemiddel for og få en litt "ustyrlig" gruppe under kontroll. Meningen er at kun den med erteposen skal snakke slik at det ikke blir noen andre forstyrrelse-moment.

I løpet av kurset skulle vi sette opp mål som vi ville gjennomføre og som var realistiske for de neste 5 år. Mange spennende mål noen kanskje litt mer gjennomførbare enn andre, men som Hans Jørgen sa "Det er bra og ha noe å strekke seg etter" og det mener nok vi som sitter her og skriver også.


Ved slutten av kurset skulle vi evalurere. Ikke bare oss men gruppen og Hans Jørgen.
Til slutt endte det vel med at vi alle var utrolig fornøyde med vårt første gjennomførte kurs og vi var alle godt fornøyd med Hans Jørgen som leder, TAKK! masse nyttig informasjon vi garantert får bruk for senere.Her tar stolt Marius H imot kursbeviset som tilsier at vi nå skal i alle fall ha en grunnleggende forståelse og mening om hva en god rollemodell og leder er.

Vel det var alle bildene vi hadde, men vi har vært igjennom så mye annet de første 5 ukene vi har vært her nå.
Alt fra Førstehjelp, konflikthåndtering, trenerkurs, dommerkurs, i tillegg har både amnesty og flyktningerhjelpen vært innom og fortalt om alt det spennende de holder på med!                                                                                                                                                                                                                     Vi har også vært innom både vår første street cup, men dette er allerede skrevet om så vi holder oss til å si at de fleste syntes det var veldig morsomt å være med på. Det var det for denne gang, vi kommer med flere oppdateringer etter hvert som jobbsjansen går sin gang og ser frem mot perioden fremover.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits