Statusoppdatering, linker til filmklipp av Jobbsjansen, fysisk aktivitet og Streetcup.

Kullet som startet opp i Jobbsjansen i begynnelsen av September 2009 er snart ved veis ende. Noen har forsvunnet og andre kommet i gruppa. Ting ruller og går som det skal og aktivitetene er ikke få. Fysisk aktivitet, VFO (Vålerenga Fritidsordning) og trening i Vallhall er det som sluker mesteparten av tiden. Ikke minst fotballtrening for Løren Asylmottak og Løkkefotball for barn og ungdommer på mandager.En sosial utflukt ble det også tid til rett før jul da Jobbsjansen dro ut på resturant som et slags julebord for gruppa. Noe som var veldig vellykka og med god stemning. Dessverre for oss elv og dere ble det ikke tatt noen bilder (kanskje like greit??).

Noe Streetcup har det ikke blitt enda nå på nyåret, men planlegges en ny runde allerede i slutten av Februar. Mens vi er ute og har fysisk aktivitet med 5 og 6 klasse hver dag på Kampen, Hasle og Vålerenga skole.
Noen fra Jobbsjansen har også laget film for VIF-TV fra Streetcup i Vallhall og fysisk aktivitet, som Jobbsjansen arrangerer. Linker til disse filmsnuttene finner du her:

Streetcup: 
http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=209101

Fysisk aktivitet:
http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=209105Mye av hensiktet bak alle tiltak vi i Jobbsjansen gjør er er å motarbeide rasisme og vold bland Oslos barn og ungdommer. Vi jobber tett med Vålerenga mot rasisme (VMR). Nå kan du se VMR og Jobbsjansen sin egen promofilm som ligger på VIF-TV. For dere som lurer på hva vi gjør viser denne en del av hva vi gjør og om VMR og Jobbsjansen.

Klikk på denne linken for filmklipp av VMR og Jobbsjansen:
http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=209105

Jobbsjansen søker alltid etter nye deltakere i de neste kullene, syntes du dette ser interessant ut? Kan det være noe for nettopp deg? Søknad finnes på denne linken :
http://www.vif-fotball.no/article2788967.eceIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits