Sponsorcupen 2009

Jobbsjansens lag imponerte!

lagbilde jobbsjansen

Lørdag 14 november ble Sponsorcupen 2009 sparka i gang i Vallall. Mye folk, god stemning og mange påmeldte lag, det var duket for en sportslig og minnerik lørdag!

Gutta boys var ikke vanskelige å be om å stille med et lag! Så å si alle stilte, og laget var et viljesterkt og sterkt lag. Er det noe vi kan er gode til i Jobbsjansen så er det lagånd, med litt småkjefting og diskutering under, før og etter kamper var det helt klart at det er en spesiell lagånd i laget. Med Prince som kaptein og som nok har mest erfaring av oss, styrte han laget lenger mot finalen enn noen skulle tro.  Vår kjære Marte og Maren spilte også på et av Vålerengas Admin lag. Lars Eirik sto over i år pga sykdom, men hadde spilt på Vålerenga Old Boys hvis ikke.

dsc0296dsc0285
Marte fornøyd etter en seier og avbildet med lagkamerat og Bodø Glimt
legende Stig Johansen.

Første kamp var hard, med god motstand klare vi til slutt vinne 2-1 over Vallhall Treningssenter.  Her putta både Yar og Kenneth.  Deretter slo vi både Hurtigruta Carglass og Berendsen. Og med en kamp uavgjort i gruppespillet var Jobbsjansen videre i cupen! Gutta var skjerpa og jobba som et lag på banen, Giddi og Prince putta noen hver mens Mustafa, Shoot, Ayub, Lars, Santigi og Mahammed jobba som noen helter andre steder på banen. Marius som var banens viktigste man i mange kamper gjorde en knallgod prestasjon og imponerte stort som keeper! Goran og Gabriel hadde andre jobber under cupen, dem samla in dommerkort etter kamper samt annet småarbeid underveis. Noen av oss var også dommere og dømte andre kamper.

dsc0311
Stig Johansen er nære ved putte et mål dor VIF Admin laget.


Den neste kampen ble lang og nervepirrende! Under stort press lå vi under 1-0 til det var 2 minutter igjen, Prince scoret og det var klart for straffekonkurranse. Det var her vi fikk se hvor mye lagånd og samarbeid som fantes i laget, da det siste målet gikk in bak motstanderens keeper og Marius hadde redda en straffe  laget over av glede, unikt og et herlig syn!


dsc0280
Moa og Freddy Dos Santos stilte opp som dommere på cupen.


Deretter var det ut mot cupens vinnere Berendsen var fylt med harde dueller, gode målforsøk og ikke minst nerver. Men også denne endte uavgjort og det ble straffer igjen. Det ble tatt mange straffer og det var jevnt, nervepirrende og ikke minst spennende! Samtlige av Jobbsjansens lag tok straffer. Da Kenneth var uheldig og ikke scora var det hele avgjort. Vi var ute, men med hodet høyt oppe, vi kom til semifinalen noe vi er veldig godt fornøyde med!

dsc0334
Vi gratulere Berendsen med pokal og takker for di to
kampene vi møtte dem.


En fantastisk kjekk dag der teamwork har betydd mye og der vi har opplevd mye glede, og litt sorg. Men stolte over hvor langt vi kom er vi, og skal ta pokalen hvis sjansen byr seg igjen! Over and out.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits