CageBall i Nydalen

Lederne VS. Jobbsjansen deltakerne 

dsc04562

Torsdag 29 oktober skulle det avgjøres. Klysa (Lars Eirik), Marte, Maren og Alfredo var et team, mens vi andre i jobbsjansen ble fordelt over 3 lag. Inndelingen av lag var et kapittel for seg selv med høylytte samtaler(som vanlig) i kantina i lunsjen. Prince og Kenneth tok styringen og skreiv ned navnene til alle på lapper og trakk tilfeldige lag opp fra den magiske capsen til Kenneth. CageBall er akkurat som en ballbinge bare det er nett i taket også, så uansett hvor man sparker ballen, kommer den alltid tilbake.

dsc04573dsc04578

Etter ankomst til Nydalen var det litt frem og tilbake med Marte og Maren om hvor CageBall anlegget lå, begge er jo like blonde, må ligge i blodet! Da vi fant frem var det klart for avspark. Ingen tvil om at det var snakk om prestisje! Noen hadde vært mer rappkjefta enn andre.  Noen fikk seg en overraskelse, 11-4 ble resultatet i den ene innledende kampen!

dsc04586

"Team Klysa" eller "Marte & girls'a" stilte med et mannsterk og rutinert lag, men til tross for dette vant dem bare en kamp.  Til slutt var det bare ett lag som hadde vunnet alle kampene, til og med med en mindre spiller da Gabriel måtte gi seg etter en stund. Ayub storspilte sammen med Stefan og Audun. Dem slo et sterkt lag med Prince, Santigi og Yar som spilte bra fotball. Men dem var slettes ikke alene om det, det var mange friske bein og talenter som fikk vist seg fram. Og da vi var ferdige, tror jeg dem fleste var klar for en dusj og slappe av. Slik type ?street fotball? tar på med mye løping!

dsc04581
dsc04564

CageBall var et smart påfunn  og en kul aktivitet dem fleste av oss ikke hadde prøvd før. Men vi likte det, og skal tilbake allerede i uke 46 for å kjempe for æren igjen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits