Mysen, Teambuildings kurs

Tidlig busstur, mange apekatter og teamwork!

pict0151

Med ett øye åpent og det andre lukket var det mange trøtte fjes og se på Vallhall en torsdags morgen kl 08.30. En times busstur til Mysen utenfor Askim ventet gutta fra jobbsjansen. Noen sov i bussen mens andre forvillet seg in i verden av musikk. Da vi kom frem var en ting sikkert, "dæven dere, nå er vi midt i skauen!?" Og ikke nok med det, hele kurset og oppholdet var i og rundt en låve! På tide å ta på seg arbeidshansker og møkkete arbeidsklær for noen av oss som ikke er vandt med det, men et koselig sted og holde kurs var det!
pict0138 pict0174

Det hele var et teambuildings kurs der vi ble delt opp i grupper og skulle samarbeide på forskjellige stasjoner i forskjellige aktiviteter. Alt omhandlet i bunn og grunn om samarbeid og lagånd. Kursarrangørene hadde hele tiden observert våre handlinger og ga oss tilbakemeldiger på hva dem hadde observert. Med klatring og oppgaver som skulle løses på menyen var det lagt til rette for en artig dag! Ikke minst var det nok muligens dattera til kursholderne som stjal showet da hun etter hvert var med å hjalp til. Vet ikke hvor mange det var av gutta boys (kåt'a boys) som skrev og la igjen nummeret sitt i gjesteboka. Men gutter, dere vet Gabriel hadde fått henne med hans sjarmerende stavangerdialekt, noe "venninna" til Kenneth fikk merke og bet på. 93 modell var det ikke Kenneth? God mat både med rundstykker og den klassiske Peppes pizza var dagens mat meny, samt litt frukt og et titalls brusbokser. Gutta slakta alt(eller hva Santigi?).

pict0167
pict0181

Vi er verken dyr eller kom til jobbsjansen for å jobbe med dyr. Men noen av oss har helt klart vært apekatter i vårt tidligere liv. Hørte jeg en liten brøleape som heter Kenneth??? Tror han tok pusten fra di fleste med sine klatreferdigheter og hoppestønt. Men han var ikke alene, det samtlige av oss som prøvde. Og noen likte seg best med beina planta i jorda. Både Ayub, Yar, Lars Eirik, Mahammed, Lars og Giddi prøvde seg som apekatter og utfordra seg selv litt. På en annen stasjon skulle man komme seg igjennom et "edderkoppnett" uten å være i trådene, noe som var lettere sagt en gjort, her ble det litt knall og fall, med det tok vi med et smil!

pict0191pict0198pict0205pict0206

På slutten av dagen ble vi kjørt til togstasjonen i Mysen for å ta tog hjem til byen igjen. En herlig og mer behagelig måte en turen bort avslutta dagen perfekt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

Jobbsjansen - Vålerenga Fotball

4, Oslo

Vålerenga Fotball og vårs sammarbeidspartnere ønsker å hjelpe ungdom uten arbeid eller skoleplass ut i jobb. Jobbsjansen gir ungdom mellom 17-24 år muligheten til å få arbeidstrening i Vålerenga fotball og hos våre samarbeidspartnere. leser denne bloggen NÅ

Vålerenga Fotball på Facebook

Kategorier

Arkiv

hits